هوش مصنوعی (AI) این پتانسیل را دارد که آموزش را از راه‌های مختلف متحول کند، از جمله شخصی‌سازی تجربیات یادگیری، خودکارسازی وظایف اداری، بهبود دسترسی و ارائه بازخورد در زمان واقعی برای دانش آموزان و معلمان. هوش مصنوعی با ارائه بازخورد فوری به دانش‌آموزان به بهبود عملکرد آن‌ها کمک می‌کند و در عین حال به معلمان برای تنظیم راهبردهای تدریس برای بهبود نتایج یادگیری دانش آموزان یاری می‌دهد. با این حال، بسیاری از مؤسسات آموزشی در ادغام مؤثر هوش مصنوعی در شیوه‌های آموزشی خود با چالش‌هایی مواجه هستند. چالش‌ها شامل نگرانی‌های اخلاقی و هزینه بالای ابزارهای هوش مصنوعی است که بسیاری از مدارس و مؤسسات آموزشی را از پذیرش فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی در سیستم آموزشی خود باز می‌دارد. برای توسعه بیشتر سیستم آموزشی، سرویس‌های اپلیکیشن موبایل فناوری هوش مصنوعی را در برنامه‌های تلفن همراه خود ادغام کرده‌اند. اپلیکیشن‌های مختلف سبک‌های یادگیری، نقاط قوت و ضعف دانش‌آموزان را تجزیه و تحلیل می‌کنند، بازخورد آنی را ارائه می‌دهند و یک برنامه یادگیری شخصی ایجاد می‌کنند. برنامه‌های تلفن همراه مبتنی بر هوش مصنوعی از فناوری تشخیص گفتار برای کمک به دانش‌آموزان برای بهبود مهارت‌های زبانی خود استفاده می‌کنند. از این رو، هوش مصنوعی در برنامه های تلفن همراه، تجربیات یادگیری شخصی، کارآمد و جذاب را به زبان آموزان ارائه می‌دهد.